Veluddannede sanitører

Instruktions- og uddannelsesprogram

FoodSafes sanitører, formænd og driftsledere gennemgår et grundigt instruktions- og uddannelsesprogram, som jævnligt opdateres.

 

Instruktionsprogram

Ved ansættelsen gennemgår driftsleder eller formænd de beskrevne rengøringsinstruktioner for sanitørens område samt sikkerhedsforhold ved håndtering af kemikalier.

 

Efterfølgende instrueres sanitøren i rengøringsproceduren herunder brug af rengøringsudstyret.

 

Gennemgang af virksomhedens hygiejne- og adfærdsregler.

 

Sanitøren signerer for, at denne har modtaget og forstået FoodSafes instruktion og virksomhedens hygiejne- og adfærdsregler.

 

Uddannelsesprogram

På virksomheden afholder FoodSafes kvalitetsafdeling et kursus for sanitørerne, driftsleder og evt. formænd.

 

Følgende emner indgår i kurset:

 

  • Rengøringsteori og –metoder
  • Bakterier og hygiejne
  • Rengøringskontrol
  • Rengørings- og desinfektionsmidler
  • Sikkerhed
  • Gennemgang af virksomhedens hygiejne- og adfærdsregler.

 

Efter endt kursus signerer sanitøren for, at denne har modtaget FoodSafes kursus og forstået virksomhedens hygiejne- og adfærdsregler.