Medarbejderforhold

FoodSafe er et godt og spændende sted at være ansat.

 

TEAM-SPIRIT

Hos FoodSafe har vi TEAM-Spirit. Det vil sige, at vi hjælper hinanden, uanset hvor man er i organisationen. Vi er alle fælles om at nå vore mål, som er at udfører vores arbejde til kundens fulde tilfredshed. Med åbenhed ærlighed og akkuratesse.

 

Personalepolitik

Vi har ordnede forhold i Foodsafe. Vi er en mangfoldig arbejdsplads med mennesker med forskellige baggrunde og evner. Der er frihed til forskellighed, gensidigt ansvar og ligebehandling for alle uanset køn, hudfarve og overbevisning.

Vi ønsker at fremme trivsel og arbejdsglæde, da vi ønsker at fastholde medarbejdere og skabe en sund og tryg arbejdsplads. Tidlig indsats, åbenhed, omsorg og samtaler er nøgleordene for gode løsninger.  
  
FoodSafe er medlem af DI og har overenskomst med Servicebranchens Arbejdsgiverforening.

 

Personalehåndbog

Her er et link til vores personalehåndbog. Klik her.

 

Uddannelse

Medarbejderne hos FoodSafe er veluddannede igennem vores eget uddannelsesprogram. Vores medarbejdere får løbende undervisning, således at deres færdigheder og viden altid kan leve op til de krav og forventninger vores kunder og vi selv stiller til rengøringen.

 

Fleksibilitet

Vi lægger stor vægt på fleksible rengøringsløsninger for vores kunder og medarbejdere. Vi arbejder på at skabe nye og bedre rengøringsløsninger og services for kunderne og dermed skabe et godt og bedre arbejdsklima for vore medarbejdere.